Tidlig morgen torsdag 13 tok Pavol oss med på romsmaking på Oliver & Oliver som ligger nord i Santo Domingo. Pavol kjenner visstnok sjefen sjøl der borte, så vi fikk en helt ekslusiv tour i lokalene og ble satt inn i hvordan rommen produseres. Dette var ikke noe vanlig turistopplegg, så vi betalte ingenting. Dominikansk rom er i verdensklasse og Oliver & Oliver jobber hardt for at folk skal få vite dette. Jeg er iallefall frelst. Baccardi blanco kan gå å legge seg, i forhold til det vi fikk smake så blekner det meste. Vi hadde en super dag, fikk smake mye godt og lærte masse. Takk Pavol!
Sjekk linken:
Mari sjekker ut rommen og gleder seg nok en del til snart å få smake. |
Manuell produksjon. Her klistres etikketter på flaskene og kork påsettes. |
Vi smakte to stk Cubaney, Unhiq og tre forskjellige Opthimus. Zom inn for å se hvem som er hvem. |
100 dollars rom. Unhiq var min favoritt. |
De fire første vi smakte på. Smakte på total 6 veldig forskjellig rom. |
Manuell og Pavol følger med. Det er viktig. Jeg semiposer. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar